Om os

 

Da vi stiftede Blåmst, var det med en familiedrøm om at være mere sammen og skabe en hverdag med rum til leg. Så det gjorde vi: Vi lancerede vores webshop i 2021, og i maj 2022 åbnede vi vores første fysiske forretning i hjertet af Horsens. Herfra driver vi vores interiørvirksomhed, der i dag designer plakater, tekstiler, uundværlige hverdagsprodukter og meget mere. Derudover samarbejder vi med nogle af de sejeste designere, keramikere og kreative typer, der ligesom os skaber produkter, som gør hverdagslivet nemmere, smukkere og sjovere.

Med tiden er familiefølelsen blevet lige så meget en forretningsfilosofi, som det er en fysisk ting. Vi vælger hellere at producere og indkøbe mindre, men bedre, af hensyn til fællesskabet. Når vi designer eller udvælger produkter, tænker vi på, at det skal være noget, der kan komme med til familiefester, fællesspisninger og legeaftaler. Vi foretrækker at skabe en dug, som kan gå i arv i familien, frem for at skifte design hver sæson. Vores tekstiler produceres på steder, hvor kvalitet og menneskelig integritet prioriteres højt. Og de brands, vi vælger at samarbejde med, er skabt af mennesker, vi ville invitere til bords når som helst.

På den måde er vores lille familievirksomhed i dag både meget mere og præcis det samme, som da vi startede. Der er kommet en overetage på parcelhuset, men fundamentet er uændret. Og selvfølgelig er der plads til dig. Velkommen til ♥️